Digitaliseer je tokens op jouw event

Geef je bezoekers toegang tot de Sjwing-app en laat ze via de app hun bonnen kopen. Hiermee kunnen ze betalen aan de toog of aan elkaar doorgeven.

Waarom digitaliseren?

Ga Digitaal

Door het digitaliseren van jouw consumptiebonnen geniet je van bizar veel voordelen. Niet alleen krijg je kortere wachtrijen, kan je al tokenpacks verkopen voor je feest begonnen is en brengt de Sjwing app je ook in contact met jouw potentiele bezoekers.

Meer mogelijkheden

Geef je bezoekers extra mogelijkheden. Laat ze tokens uitwisselen, doorgeven via hun favorieten, een groepspot aanmaken en betalen aan de verkooppunten.
De app is intuïtief ingericht zodat iedere gebruiker snel aan de slag kan.

Speel het veilig

Het verliezen van bonnetjes is verleden tijd met de tokens van Sjwing. Activeer je ook ineens de digitale betalingen? Dan kies je voor een No-Cash evenement. Door pickpockets geen kans te geven, maak je jouw event een fijnere ervaring voor jouw bezoekers.

Prioritiseer hygiëne

In onze huidige maatschappij zijn er heel wat regels waar je als eventorganisator rekening mee zal moeten houden.
Voor de veiligheid van jouw personeel en bezoekers, vind je in Sjwing de nodige oplossingen

Beheer je data

Weten wat de inkomsten zijn op jouw event? Weten welke bar of eetkraam het meest winstgevend is? In een oogopslag op de hoogte zijn van het aantal aanwezigen? Met Sjwing heb je deze data bij de hand. Zo spaar je tijd uit en ben je in staat het evenement nog winstgevender te organiseren.

Kies voor ecologisch

Het digitaliseren van jouw tokens met Sjwing stelt je in staat jouw evenement nog groener te organiseren. Er wordt op deze manier geen plastic, papier of metaal gebruikt tijdens jouw transacties. Daarnaast verminder je het afval op jouw event. Dit alles voor een groenere voetafdruk.

Aan de slag

Word pionier en start vandaag met Sjwing!

Notoken VOF

Hoekstraat 49
2470 Retie

BE 0766.794.304

Organisatorzone